Російський музикант Володимир Кузьмін одружувався тричі, а ще запам'ятався своїми романами і інтрижками на стороні. Самим бурхливим і яскравим з них був роман з Аллою Пугачовою. Перша дружина 63-річного музичного виконавця в ефірі ток-шоу одного з російських телеканалів розповіла, що після даного творчого і не дуже злиття зірок у Пугачової з'явилося три дитини.

Тетяна написала Кузьміну його найвідоміші хіти, однак каже, що він не був їй вірний жодного разу. Нещасними були і нащадки Володимира - Єлизавета, Степан і Соня. Двоє з них померли. Єлизавету вбив співмешканець, а Степан вистрибнув з вікна, рятуючись від пожежі.

Діти Кузьміна

Дружина Кузьміна, знаючи про те, як чоловік загорівся до Пугачової, кілька разів викликала її на розмову, однак це ні до чого не привело. Як повідомляє Тетяна, вона напевно знає, що примадонна народила від Володимира дівчинку, яка була віддана в дитячий будинок біля Чорного моря. Однак заявляє, що "це була не одна вагітність, а три. Вона усіх від Кузьміна народжувала". Екс-дружина не сумнівається, що співачка була вагітна і в 1987 році. Ймовірно, під час її виступу в Сан-Ремо це було помітно. Є відео з виступом Пугачової, однак достеменно сказати, чи була вагітність на той момент не вдається.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кузьмін же не підтримував подібні плітки, повідомляючи, що у них був короткий, як спалах, роман і відмінний творчий союз, але не більше.

"Як-то в одній із центральних газет написали, що зараз в СРСР є тільки дві зірки - Пугачова і Кузьмін. Судячи з усього, після даної замітки Алла зацікавилася, захотіла дізнатися мене ближче... Так, у нас був творчий союз, незначний роман, не більше. Коли ми були разом, я складав їй пісні, вона дякувала і виконувала їх, відзначала, що це якісні і талановиті роботи. Але... Я не хотів бути в тіні Пугачової. Тим більше я - рокер, а з нею я був змушений ставати попсовиком. Я усвідомив, що як музикант деградирую. Я - птах вільний. А з Аллою були обмеження. Але які для рокера можуть бути обмеження?", - повідав він в одному з інтерв'ю, як було насправді.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Алла Пугачова і Максим Галкін розповіли страшну історію, через яку Примадонна не захотіла народжувати.

Також Знай.UA писав, що Ігор Крутой оголосив війну Пугачовій і пообіцяв привести нову Примадонну.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що Ігор Крутой повідомив, чому Пугачової не варто висовуватися з дому.