Парочка Кіркоров і Басков, яких давненько підозрюють в любовному зв'язку, підлили масла у вогонь, прийшовши трохи чи не за ручки на шоу Вечірній Ургант. Співаки зробили це задля промоції своєї нової пісні «Ібіца», яку записали разом, незважаючи на давню ворожнечу. У кліпі Кіркоров з Басковим іронізували над своїми давніми неприязними відносинами і влаштовували один одному капості і каверзи, а в кінці померли від руки скривдженої Кіркоровим жінки.

Взагалі, співаки давали дуже багато приводів для пліток про їх почуття небесно-блакитного відтінку. Для своїх сценічних образів артисти обирають яскраві, барвисті і химерні вбрання, що іноді доходить до смішного. Змагаючись за звання найяскравішої зірки російської естради, Кіркоров і Басков допускали безліч жартівливих та серйозних конфліктів, доходило ледь не до бійки і до суду.

Наприклад, Кіркоров часто підколював Баскова. Так, в одній з пісень поп-короля «Тролінг», Філіп завершив пісню такими словами: «Я естраду не кину, а Баскову запропоную».

Нещодавно співаки випустили спільний дует, швидко набрав популярність, і разом прийшли на шоу «Вечірній Ургант» для промоції свого твору. Басков і Кіркоров вели себе настільки дивно, але органічно в тандемі, що це було «смішно до сліз», але тільки «підлило масла у вогонь».

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Пізніше на шоу Свєтлакова Іван Ургант, одягнувшись у вбрання «Мойсея», в сегменті передачі «Розлучення від Мойсея» про пару Степаненко і Петросяна сказав, що вони створені одне для одного, а про з'явилося фото Баскова і Кіркорова він пожартував фразою: «Не гнівіть Бога!» Можливо, провідний натякав на їх схильності до нетрадиційної орієнтації, які розкритикував в такій м'якій формі. Також можна припустити, що це була всього лише жарт, враховуючи кількість чуток, гуляють по інтернету про «Короля» і «Золотий голос» естради.

Так, нещодавно Знай.uа писав, що Басков і Кіркоров знову опинилися в центрі гей-скандалу. Парочка цілується, тримається за руки і всіляко висловлює свої ніжні почуття один до одного, проте «Натуральний блондин» ніяк не поспішає коментувати що відбувається. Повинно бути, щастя любить тишу…

Раніше в пресі з'являвся ще один чутку: що, якщо Кіркоров закрутил роман з Ані Лорак, що ганебно втікла в Росію разом з сім'єю? Фанати і близьке оточення зірок розповіли незвичайні подробиці з інтимного життя зірок.

До речі, ще раніше повідомлялося про тотально провальний концерті Кіркорова в США. Поп-король співав під фонограму для напівпорожнього залу і ганьбив Росію.