Російський виконавець Філіп Кіркоров – відомий любитель епатажних витівок та різких жартів. У цьому позмагатися із ним мало хто зможе, особливо коли справа дійде до сарказму над конкурентами.


Кіркоров і Басков: привітання на межі скандалу

Басков і Кіркоров
Басков і Кіркоров


Нещодавно "натуральний блондин" Микола Басков відзначив день народження. Привітати із 42-річчям його одним із перших вирішив саме Кіркоров. Але й у таких буденних речах не обійшлося без традиційної для нього несподіванки.


У своєму Instagram колишній Пугачової виклав двозначний колаж, який фанати вже встигли охрестити "гейським":

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров


Сам Філіп зазначив, що день народження Миколи Баскова – "це прекрасний знак, тому що саме його позитивний настрій по життю і творчості зарядить всіх не тільки на тиждень, але і на весь рік".

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров


Кіркоров навіть перерахував всі хороші на його думку риси іменинника, назвавши його "веселим, сонячним, голосистим":

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

"Давайте побажаємо йому щастя здоров'я ну і, звичайно ж, продовження його зіркового успіху, і ми в це віримо, і нехай все у тебе, дорогий Миколка, буде заІБІЦА!", - коментував він, натякнувши на назву своєї останньої пісні.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров


Не можна не звернути увагу, що всі знімки, використані в ролику, передають вже точно не дружні стосунки артистів: Басков і Кіркоров на кадрах тримаються за руки, тріпають один одного за щоки, обіймаються і навіть цілуються. Що цим хотів насправді сказати артист, поки не ясно.


Дивіться: Кіркоров оригінально привітав Баскова


Нагадаємо, Кіркоров відверто розповів, що думає про Лорак.
Як повідомляв Знай.ua, Кіркорова запідозрили у новій інтрижці.
Також Знай.ua писав, фанати оригінально порівняли Галкіна із Кіркоровим.