Хлопець песпівав "Панду" у стилі відомих співаків


Ліричний текст і приємна на слух мелодія пісні «Панда» знайомі кожному з нас. Так, у мережі вона прозвучала в стилі Розенбаума, Боярського і Стаса Михайлова.


В черговий раз про нещасливе кохання заспівав блогер NECHAEV. У мережі його знають завдяки точним пародіям голосів відомих виконавців. Ролик ще тільки набирає перегляди. В YouTube його прослухали вже більше 9 мільйонів разів.


Молодий блогер уявив, як би звучала "Панда", якщо б її виконали зірки, яким вже за 40. Хлопець настільки талановита спародіював відомих співаків, що часом навіть складно відрізнити його голос від оригіналу.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Відомо, що NECHAEV переспівав пісню Монеточки «Кожен раз» голосами рокерів. Завдяки цьому виступу він і став популярним. Популярна пісня прозвучала в стилі БІ-2, «Мумій Троля», Бориса Гребенщикова, Діани Арбеніної, Віктора Цоя, В'ячеслава Бутусова і багатьох інших.


Нагадаємо, раніше блогерша пояснила, чому Ксенія Бородіна жахлива мати. Так, в одному зі своїх постів вона пригадала історію, коли буквально всі передплатники Бородіної намагалися довести їй, що не варто дозволяти 3-річній дитині смоктати соску. Ксенія у відповідь у дуже грубій формі спробувала донести, що чхати хотіла на думку інших.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарний американський репер Eminem Маршалл Метерс на своєму YouTube-каналі презентував новий кліп. Черговий хіт артист зняв на сингл Lucky You, який записав спільно зі Joyner Lucas. Кліп стрімко зібрав мільйонні перегляди і в черговий раз порадував шанувальників. Нагадаємо, що пісня Lucky you вийшла на недавньому альбом виконавця, який має назву Kamikaze.


Також Знай.uа писав про те, що не так давно у російському дитячому таборі "непристойного підтексту" заборонили пісні Бузової і Кіркорова. В довершення адміністрація табору також склала список слів, які не повинні звучати в піснях.