У мережі з'явилася інформація про те, що міський голова Запоріжжя Володимир Буряк потрапив до лікарні з інфарктом.

Про це заявив Богдан Василенко на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Схоже, мер Запоріжжя Володимир Буряк зліг з інфарктом. Декілька джерел підтвердили цю інформацію. Сподіваюся, все не так серйозно як звучить, і бажаю градоначальнику швидкого одужання", - йдеться в дописі Богдана.

Проте в прес-службі мерії заявили, що через кілька днів Володимир Вікторович планує повернутися на роботу.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Володимир Буряк

"Міського голову Володимира Буряка справді госпіталізовано. Але те, що у нього інфаркт, ми не можемо підтвердити. У міського голови підвищився тиск, через кілька днів він вийде на роботу", - зазначили в мерії кореспонденту УНІАН.

Нагадаємо, що нещодавно в Мілані госпіталізували лідера партії "Вперед, Італія" і колишнього прем'єр-міністра Сильвіо Берлусконі. Вранці Берлусконі доставили на машині швидкої допомоги до клініки "Сан-Раффаеле". Джерело відзначає, що в цій лікарні в 2016 році йому зробили операцію на відкритому серці. На даний момент стан здоров'я Берлусконі невідомий.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", народна артистка України Катерина Бужинська серйозно налякала своїх фанатів. Артистку екстрено госпіталізували в одну з лікарень в Болгарії. Співачка показала, що вона лежить у лікарняній палаті, а в неї в руці стоїть крапельниця.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що донька популярної співачки з Росії Валерії Ганна Шульгіна перенесла екстрену операцію. Нещодавно вона була доставлена в московську лікарню. Про це дочка російської співачки повідомила зі своїх сторіс соцмережі Instagram.

Причину екстреної операції і госпіталізації ні артистка, ні її родина не називають. Медики рекомендують дівчині дотримувати правильний режим харчування і їсти рідку їжу. За минулу добу Ганна з'їла тільки бульйон.