У вівторок, 30 квітня, в Мілані госпіталізували лідера партії "Вперед, Італія" і колишнього прем'єр-міністра Сильвіо Берлусконі.

Сільвіо Берлусконі

Про це повідомляє італійське видання Corriere della Sera.

У повідомленні йдеться, що вранці Берлусконі доставили на машині швидкої допомоги до клініки "Сан-Раффаеле". Джерело відзначає, що в цій лікарні в 2016 році йому зробили операцію на відкритому серці. На даний момент стан здоров'я Берлусконі невідомий.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

В оточенні політика уточнили, що Берлусконі госпіталізували у зв'язку із загостренням ниркової кольки. Також повідомляється, що після процедур він має намір взяти участь у заході партії "Вперед, Італія" з іншими кандидатами до Європейського парламенту.

Нагадаємо, раніше Берлусконі оголосив про намір брати участь у виборах в Європарламент.

"Я вирішив брати участь у європейських виборах, щоб дати почути свій голос у Європі, яка має змінитися", - заявив він.

Нагадаємо, одна з основних свідків у справі проти колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі 34-річна Іман Фаділь померла від радіації. Про це повідомляє в суботу, 16 березня, агентство ANSA.

Судячи з інформації агентства, фахівці у результаті проведення токсикологічного дослідження прийшли до висновку, що Фаділь померла від отруєння сумішшю радіоактивних речовин. Зокрема, серед речовин, якими була отруєна Фаділь, був радіоактивний ізотоп кобальту.

“Вона була отруєна хімічною сумішшю, у створенні яких росіяни є експертами”, – пише ЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, колишній прем'єр-міністр Італії і екс-власник "Мілана" Сільвіо Берлусконі купив клуб Серії З "Монца", повідомляє Football Italia.

За інформацією видання, керівництво клубу також увійшов колишній віце-президент "Мілана" Адріано Галліані.

Також Знай.ua писав про те, що відомий аналітик Валерій Кравченко заявив, що поява нового уряду в Італії ускладнить відносини з Україною.