У Донецькій області в суботу, 11 травня, в селищі Миколаївка на території Слов'янської теплоелектростанції ВАТ "Донбасенерго" сталася пожежа. На екстрений виклик зреагували 18 рятувальників особового складу та 5 одиниць техніки пожежно-рятувального загону.

Про це стало відомо завдяки оперативним даним прес-служби ДСНС.

За інформацією рятувальників, співробітники ДСНС, які прибули на місце події, з'ясували, що сталася пожежа в металевому пилопроводі діаметром 320 мм, який прокладено на висоті 10 м. і постачає вугільний пил з пиловиготовляючого цеху в котлотурбінний цех.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Ділянку пилопроводу було перекрито і здійснено заходи щодо його охолодження. Через годину після отримання виклику, пожежу було локалізовано і ще через годину повністю ліквідовано. Повідомляється, що надзвичайна подія жодним чином не вплинула на роботу ТЕС. Наразі причина виникнення пожежі встановлюється компетентними органами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 8 травня, в аеропорту М'янми сталася катастрофа пасажирського літака авіакомпанії Biman (Бангладеш). Про це стало відомо з повідомлення місцевого ресурсу The Myanmar Times.

Згідно з попередніми даними, літак з'їхав з посадочної смуги в Міжнародному аеропорту Янгона і згодом розвалився на три частини. Як повідомляється, у момент аварії на борту були 33 пасажири. В результаті події 30 людей отримали травми різного ступеня тяжкості, при цьому 15 з них — госпіталізовані. В якості причини трагедії називають погану погоду.

Нагадаємо, героїчний вчинок пасажирки в Шереметьєво обернувся трагедією для її сім'ї.

Як повідомляв Знай.uа бортпровідник розповів всю правду про "Аерофлот": посилання, небезпечні суперджети і смертельна небезпека для пасажирів.

Знай.uа писав, під Кримським мостом виявили страшний "спогад": це жахіття поховало море.