Деякі пасажири літака Sukhoi Superjet-100 були просто приречені. Зокрема, за інформацією правоохоронців, у пасажирів, які сиділи в хвості літака практично не було шансів вижити. Як відомо, він спалахнув при посадці в аеропорту "Шереметьєво". Про це свідчить положення тіл багатьох з них, повідомляють росЗМІ з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

"Вони не встигли навіть розстебнути ремені, загинули від отруєння продуктами горіння у своїх кріслах. Хтось, можливо, втратив свідомість при ударі літака об злітно-посадкову смугу. Причини смерті всіх загиблих зараз встановлюються", – повідомили подробиці правоохоронці.

Наголошується, що слідство спростувало інформацію про те, що пасажири бізнес-класу, рятували багаж, завадили своєчасної евакуації людей з палаючого повітряного судна. "Ця інформація перевірялася. Підтверджень не знайшла", – повідомляє джерело.

"Пасажири хвостовій частині літака, яким вдалося врятуватися, ще до його зупинки перейшли в передню частину лайнера", – додав він.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Спершу всередині літака було виявлено близько 10 трупів, сталося обвалення фюзеляжу, один загиблий знаходився поруч з літаком.

Прикро, що серед загиблих були діти. Так після катастрофи в мережі сплила інформація про останні хвилини життя 12-річної школярки. Дівчинка прямувала на злощасному літаку додому разом з батьком. Відомо, що катастрофа забрала життя дівчинки, її батька та його помічниці.

Відомо те, що 12-річна Соня Новікова, учениця 6-го класу однієї зі шкіл міста Полярний встигла подзвонити додому з літака за лічені хвилини до трагедії:

"Мамо, ми злітаємо", – ці слова стали останніми, які дитина сказала своєї матері.

Ніщо не віщувало страшної біди, розмова була як завжди простою і невимушеною.

Нагадаємо, у мережі спливла розмова пілота з Шереметьєво за секунду до трагедії.

Раніше Знай.ua повідомляв, героїчний вчинок пасажирки у Шереметьєво обернувся трагедією для її сім'ї.

Також портал Знай.ua писав, що героїчний вчинок пасажирки в Шереметьєво обернувся трагедією для її сім’ї.