Під Івано-Франківськом, село Делятин Надвірнянського району Івано-Франківської області, накрило величезним градом.

Зазначається, що вся дорога була вкрита кучугурами.

"Дорога за напрямком Делятин-Надвірна покрита градом, місцями до 5-10 сантиметрів", – написав свідок граду в своїх соцмережах.


Крім того, люди публікують знімки граду, що випав люди діляться в Надвірнянському районі.

Делятин ...

Geplaatst door Andrij Budzak op Vrijdag 17 mei 2019

Варто нагадати, що

В Україну прийшла справжня літня жара. 18 і 19 травня, стануть першими вихідними, коли стовпчики термометрів покажуть +30 градусів.

Цю інформацію повідомляє Гідрометцентр.

П'ятниця, 17 травня

Практично на всій території країни очікується спекотна погода. Поки в більшості регіонів буде від 21 до 27 градусів тепла, на півдні повітря прогріється до рекордних +30 градусів. У той же час синоптики попереджають українців про дощі і грозах в південних областях, а також у Вінницькій і Житомирській областях. На півночі країни опади можливі у нічні години.

Субота, 18 травня

Сильні дощі пройдуть у Волинській, Рівненський та Житомирській областях. У південних і західних регіонах опади будуть незначними. При цьому на півдні буде до 30 градусів, в інших регіонах 22-27 градусів.

Неділю, 15 травня

Синоптики прогнозують короткочасні опади на заході та півдні України, місцями грози. У неділю циклон накриє вже всю країну. Температурних змін не спостерігається - в більшості областей знизиться всього на пару градусів.

Нагадаємо, Синоптик анонсувала рекордне потепління в Європі

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Аномальна стихія зіпсує українцям початок літа

Також "Знай.ua" писав про те, що Львівщині блискавка нещадно вразила пару пенсіонерів, відео