Відео спецоперації в Росії, яку намагався провести спецназ, підірвало Мережу. Співробітники Росгвардії сиділи в засідці, готуючись взяти злочинця, проте вчасно зреагувати не змогли.

Смішне відео швидко стало популярним в Twitter - його подивилися сотні тисяч разів. Також під кадрами опубліковано безліч іронічних коментарів. (Щоб подивитися відео, проскролльте до кінця сторінки).

На ролику можна побачити, як спецназівці пізно вискакують з автобуса, де ховалися, і намагаються бігом наздогнати злочинців, які виїжджають на автомобілі.

"Ридаю! Добре бігають, недарма у них нормативи з фізпідготовки. А ось нормативів з розумовими вправами немає, ну і ось…" - пишуть коментатори.

"Coolest відео, вся правда про рахітів", "На це можна дивитися вічно", "Це якийсь сюр! Це ж треба тупізм який, мама рідна", коментують відео.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що Росії в контрактний військовий Росгвардії стріляв у правоохоронців, а потім покінчив життя самогубством.

"Інцидент стався вночі 11 березня в місті Дзержинськ Нижегородської області", - повідомляє прес-центр ГУ МВС регіону.

Працівники дорожньої служби помітили автомобіль, який, за їх словами, "дивно рухався". Вимогу патрульних зупинитися авто водій проігнорував і додав газу. Поліцейським довелося влаштувати перехоплення.

Як повідомляв "Знай.uа", днями політичний консультант новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів про загрози, які можуть перешкодити слузі народу виконати дані обіцянки українцям.

Також "Знай.uа" писав, що політолог Юрій Романенко пояснив причини виходу з коаліції Верховної Ради партії "Народний Фронт" екс-прем'єра Арсенія Яценюка.