Страшна інформація стосовно мінування п'яти лікарень і десяти багатоповерхівок у Кривому Розі ошелешила місцевих мешканців, пише Політека. У місцеву поліцію 23 травня надійшло страшне повідомлення. Інформація виявилася неправдивою, відтак розслідується як терористичний акт. Про це з посиланням на правоохоронців пишуть "Українські Новини".

Варто зазначити, що повідомлення про замінування у багатоповерхових будинках надійшли в четвер і стосувалися адрес: Віталія Матусевича, 6 (будинок входить у житловий комплекс, де проживають батьки Зеленського); Героїв АТО, 35; проспект Миру, 33; Залізна, 8; Станіславського, 4; Книжкова, 5; Тарасова, 42; Пісочна, 38; Василя Скопенка, 28; Святогеоргиевская, 15.

Примітно, що серед зазначених адрес був будинок по вулиці Віталія Матусевича, 6, у якому живуть батьки президента України Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Увечері в четвер, 23 травня, на об'єкти масово почали прибувати експерти. Фахівці екстрених служб намагались вияснити, чи правдиве повідомлення про замінування. На щастя, всі повідомлення про мінування виявилися помилковими. Наголошується, що 15 травня невідомі вже повідомляли про замінування цих об'єктів.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Поліція почала розслідування за ознаками ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу.

За даними правоохоронців, повідомлення про мінування стосувалися десяти адрес, серед яких був багатоповерховий будинок входить у житловий комплекс, де живуть батьки глави української держави. У число "замінованих" будівель також увійшли п'ять медичних установ.

Усі повідомлення про встановлених бомби виявилися помилковими. Поліція почала розслідування за статтею 258 Кримінального кодексу України "Терористичний акт".

Нагадаємо, відставка Зеленського: українці активно протестують проти скандальної петиції.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс.