У Києві чоловік напав на дитину в черзі на касі супермаркету. Неадекват схопив 9-річного хлопчика за шию й спробував завдати травм.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Києва.

Інцидент стався у суботу, 25 травня, в супермаркеті на проспекті Пала Тичини.

"До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у приміщенні супермаркету на проспекті Павла Тичини невідомий напав на дитину. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Працівники поліції поспілкувалися з очевидцями події та з'ясували, що чоловік напав на дитину. На відео з камер спостереження видно, що той спостерігав за хлопцем, стоячи позаду нього. Мати хлопчика встигла відреагувати та накинулася на незнайомця. Після цього він відпустив дитину.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Неадекватная мразина пыталась свернуть ребёнку шею в супермаркете на Тычины (Березняки). Просто так. Видео: Рутковский В.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 24 mei 2019

Охоронці магазину викликали поліцію та затримали правопорушника до їх приїзду. Слідчо-оперативна група зафіксувала факт нападу. Правоохоронці також встановили, що нападник перебував у стані алкогольного сп'яніння. Концентрація алкоголю у крові чоловіка дорівнювала 3,09 проміле.

поліція
поліція

Пізніше вдалося встановити особу нападника. Ним виявився 42-річний житель Києва, який раніше не був помічений у правопорушення. Йому було обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Зокрема, він буде зобов'язаний з'являтися на допити та не покидати територію країни під час слідства.

В поліції відкрили кримінальну справу за частиною 1 статті 296 КК України (хуліганство). Спроба задушити дитину на касі в супермаркеті може обернутися для нападника п'ятьма роками тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, київський маніяк намагався вбити хлопчика на очах у відвідувачів супермаркету: "Вчепився мертвою хваткою".

Як повідомляв Знай.uа, у Запорізькій області виявили "підпільний" медичний центр для нарко- та алкозалежних. Він працював без жодних ліцензій та незаконно утримував людей у приміщеннях, в яких правоохоронці знайшли гранати.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові мати закрила дитину на балконі з іграшками: пролетів 6 поверхів, не встигли зловити.