Спортсмен помер на відкритому чемпіонаті російського міста Шахти з пауерліфтингу, впустивши на себе 180-кілограмову штангу.

Ігор Галушкин виступав у категорії 90 кг і виконував жим лежачи. В результаті йому не вдалося утримати штангу. При цьому асистенти, які повинні були страхувати спортсмена розгубилися і не допомогли спортсмену. Впала штанга розірвала йому діафрагму, зламавши кілька ребер.

Галушкіна доставили в місцеву лікарню, але лікарі надто пізно діагностували страшну травму. Через деякий час атлет помер від втрати крові. У нього залишилася дружина та двоє маленьких дітей.

Нагадаємо, що на стадіоні в Лімі під час футбольного матчу Перу-Аргентина 24 травня 1964-го загинуло понад 300 осіб.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в Івано-Франківській області у місті Коломия увечері 27 травня знайдені мертвими відомий меценат та адвокат Михайло Петрів та його дружина.

Також портал Знай.uа писав, що 25 травня пізно ввечері в страшну аварію потрапив близький друг російської скандальної балерини Анастасії Волочкової.