28 травня у Дніпропетровській області сталася страшна ДТП з участю мікроавтобуса, в салоні якого перебувало 16 школярів з Полтави.

Відомо, що всі діти доставлені в міську лікарню, зараз їх оглядають лікарі. Дві дитини отримало переломи руки і ключиці. Батькам вже повідомили про аварію.

Інцидент стався на дорозі Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя в районі села Кам'яне. Школярі з Полтави поверталися додому з екскурсії по Запоріжжю.

У поліції встановили, що 42-річний водій мікроавтобуса "Мерседес Спринтер" зіткнувся з вантажівкою "ДАФ".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

За даним фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, що 25 травня на трасі Київ-Одеса в Кривоозерському районі Миколаївської області раптово загорівся автомобіль Mazda.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівецькій області сталася смертельна аварія. У ній загинули два брати, місцеві називають місце ДТП "проклятим".

Також портал Знай.uа писав, що у Польщі українські студенти потрапили в серйозну аварію. Дві дівчини доставлені в лікарню.