В селищі Авангард поблизу промислового ринку 7-й кілометр у Одеській області правоохоронці затримала 24 людини, які незаконно проникли на один зі складів.

поліція
поліція

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Одеській області.

Коли невідомі з'явилися на склад, охоронець зробив кілька пострілів у повітря з зареєстрованої помпової рушниці. При цьому ніхто не постраждав. На місці події працювала слідчо-оперативна група, представники управління превентивної діяльності ГУНП і бійці батальйону поліції особливого призначення. Затриманих доставили у відділ поліції для з'ясування обставин події.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

“Поліцейські Одеської області не дозволять здійснювати безлад і самоуправство на території області. Будь-які порушення правопорядку і закону будуть відразу ж припинятися нами жорстко і безкомпромісно”, – заявив глава поліції області Олег Бех, коментуючи інцидент.

Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР за ознаками правопорушення, передбаченого статтею про протиправне заволодіння майном підприємства (ч. 2 ст. 206-2 КК України).

Нагадаємо, у Одесі на Люстдорфській дорозі ввечері у вівторок, 17 квітня, сталася стрілянина через конфліктну автостоянку. Про це повідомляє Думська.

Відзначається, що група невідомих з 12 осіб напала на автостоянку Вимпел-11 в районі вулиці Костанді.



У поліції Одеської області підтвердили факт стрілянини. За даними відомства, перестрілку влаштувала група людей у бронежилетах і балаклавах.

Невідомі застосували травматичну зброю і використовували шумові гранати. В результаті інциденту постраждали двоє людей, їх доставили в лікарню. За даними ЗМІ, один з охоронців стоянки поранений у живіт.



Поліцейські, які прибули на місце події, затримали, щонайменше, 10 осіб. Був оголошений план Сирена.

Як повідомляв портал Знай.ua, у популярному київському кафе влаштували пекельну стрілянину

Також Знай.ua писав, в Каліфорнії 19-річний хлопець прийшов до синагоги зі штурмовою гвинтівкою і відкрив стрілянину