У Каліфорнії 19-річний хлопець прийшов до синагоги зі штурмовою гвинтівкою і відкрив стрілянину.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що у результаті стрілянини одна людина загинула, ще троє отримали різного роду поранення.

При цьому відзначається, що на той момент в синагозі міста Пауей йшло святкування Песаха. Один з потерпілих - рабин. Більше того юнак, який відкрив вогонь сам викликав правоохоронців та відразу був затриманий.

поліція США
поліція США

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що за всього за кілька годин беред кривавим розстрілом на одному із праворадикальних сайтів, від імені юнака, що стріляв у синагозі був опублікований відвертий антисемітський лист. У ньому зазначено, що нападник на синагогу "був натхненним" терактами в двох мечетях міста Крайстчерч в Новій Зеландії.

Відомо, що 15 березня сталися напади на мечеті в Новій Зеландії, в ході яких загинуло 50 осіб. Обвинувачений в нападі Брентон Таррант незадовго до теракту опублікований в мережі маніфест, в якому назвав себе "білим австралійцем робітничого класу".

Варто нагадати, що у селі Гнідин під Києвом невідомі з гранатомета обстріляли житловий приватний будинок. Серед людей постраждалих немає, пошкодження отримав лише будинок. Зловмисники втекли з місця події.

Нагадаємо, у Москві на станції метро "Нові Черемушки" сталася стрілянина. В результаті щонайменше дві людини загинули. Попередньо, чоловік відкрив вогонь і застрелив іншого. Після цього він покінчив з собою. В результаті біля входу на станцію були виявлені два тіла з вогнепальними пораненнями.

Як повідомляв "Знай.ua", вдова убитого екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова Марія Максакова в суді під присягою заявила, що основна версія українських силовиків є хибною. Максакова наполягає - причиною розстрілу Вороненкова став майновий конфлікт.

Також "Знай.ua" писав, що нещодавно Тернопіль вразила трагедія - 27-річну Тетяну Подвашецьку знайшли мертвою у власній квартирі. Вона була однією з найвідоміших тату-майстрів міста. Одним з головних підозрюваних став постійний клієнт Тетяни Андрій Горбатюк.

"Секта 25%": як політтехнологи Порошенка розколюють країну - Чаплига