Журналіст Айдер Муждабаєв потрапив під приціл СБУ через скандальні заклики перед другим туром виборів президента України.

Айдер Муждабаєв

Про це повідомляє Telegram-канал Шептун.

"Служба безпеки України розпочала розслідування відносно журналіста Айдера Муждабаева через заклики до повалення конституційного ладу. Це той ушльопок, який закликав розстрілювати всіх, хто не голосує за Порошенка і називав їх національними зрадниками. Не вийшло у товариша по тихому злитися і підлизатися до нової влади. Рано чи пізно це чекає всіх", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Інформацію також підтвердив нардеп Ігор Мосійчук на своїй сторінці Facebook.

"За моїм депутатським зверненням стосовно Айдера Муждабаева… СБУ розслідує кримінальну справу. Справа стосується поста… у ФБ, де після першого туру він закликав стріляти в спину тим, хто проголосував не за Порошенка і від'єднати 6-8 областей України", зазначив Мосійчук.

За моїм депутатським зверненням, щодо Айдера Муждабаєва за дії спрямовані на насильницьку зміну чи повалення...

Geplaatst door Ігор Мосійчук op Vrijdag 26 april 2019

Нагадаємо, заступник Директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв назвав зрадниками тих виборців, які на виборах віддали свій голос за лідера перегонів Володимира Зеленського.

У Facebook журналіст опублікував карту електоральних уподобань, згідно з яким за Зеленського проголосувало більшість жителів сходу і півдня країни.

"Ось відмінна карта тих, з ким ми живемо в одній країні. Це - звичайні зрадники. Ті, хто здасть країну на раз-два. Додайте сюди виборців Юлі, Бойко, Вілкула та інших ставлеників Росії. Жодних шансів перемогти їх у другому турі у нас немає. Це абсолютно нереально. Зрада переможе з ймовірністю 100%. Я тільки що розмовляв у себе вдома з бойовим командиром батальйону. Мабуть, доведеться стріляти", - заявив він.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Муждабаєв заявив, що сама смертельна дурість – це намагатися поліпшити Росію, її народ зсередини.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с «Слуга народу», якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.