Обраний президент України Володимир Зеленський відлетів на вихідні в Туреччину.

Про це йдеться у повідомленні на його Facebook-сторінці. Зеленський підкреслив, що домовлявся і діє "відкрито".

"Так ось. Вилітаємо до Туреччини. Відвожу дітей на щорічний фестиваль "Весело". А сам через два дні тому", - пише Зеленський.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, представник штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів про плани новообраного президента щодо ймовірного розпуску парламенту.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Про це він розповів в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Зокрема, Дмитро Разумков відзначив, що у штабі Зеленського все ж розглядають можливість дострокового розпуску Верховної Ради.

Верховна Рада
Верховна Рада

Проте представник новообраного президента тут же додав, що подібні дії можливі лише у суворій відповідності до чинної Конституції України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, команда новообраного президента України Володимира Зеленського хоче, щоб уряд переформатувався.

Володимир Зеленський

Про це говорять джерела в ВР.

Джерела стверджують, що Зе Комада хоче замінити п'ятьох міністрів, в тому числі за президентською квотою.

"В останні два дні представники Зеленського пробивають ґрунт щодо того, щоб замінити п'ятьох міністрів: Фриз (міністр у справах ветеранів Ірина Фриз), Омеляна (міністр інфраструктури Володимир Омелян), Зубко (міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко), Кубіва (міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів), Насалика (міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик)", - розповіло джерело у Верховній Раді.

Також Знай.ua писав про те, що лідер президентських перегонів Володимир Зеленський в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону розповів, як намагався відстояти цілісність команди “Кварталу”, забравши Олену Кравець з ресторану громадського харчування.