Команда новообраного президента України Володимира Зеленського хоче, щоб уряд переформатувалася.

Про це говорять джерела в ВР.

Верховна Рада
Верховна Рада

Джерела стверджують, що Зе Комада хоче замінити п'ятьох міністрів, в тому числі за президентською квотою.

"В останні два дні представники Зеленського пробивають ґрунт щодо того, щоб замінити п'ятьох міністрів: Фриз (міністр у справах ветеранів Ірина Фриз), Омеляна (міністр інфраструктури Володимир Омелян), Зубко (міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко), Кубіва (міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів), Насалика (міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик)", - розповіло джерело у Верховній Раді.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто нагадати, що Радники переможця президентських виборів в Україні Володимира Зеленського дали розгорнуте інтерв'ю виданню "Комсомольская Правда", де відповіли на нагальні питання. З журналістами спілкувалися такі члени Зе!Команди Олександр Данилюк і Айварас Абромавічус. Мова йшла про російські паспорти для "ЛДНР", співпрацю з МВФ і заміні Юрія Луценка.

Російські паспорти для "ЛДНР"
Екс-міністр фінансів Олександр Данилюк назвав цей хід Путіна "Промацуванням грунту. За словами Данилюка, це - чиста провокація, яка була задумана задля зриву Мінських домовленостей. Відповідати на провокації Путіна ні Зеленський, ні його команда не збираються.

Хто замість Луценка?
"Окрема позиція щодо Юрія Луценка. Я розумію, що зараз є колосальне бажання істеблішменту зберегти статус-кво. Але Володимир (Зеленський) під час оголошення результатів виборів зробив важливу заяву: він вважає, що Луценко - людина минулого. І він, якщо хоче, може повернутися в політику, але точно повинен піти з посади генерального прокурора, куди повинні прийти люди, які проведуть реальну реформу… " - розповідає Данилюк.

Нагадаємо, Інавгурацію Зеленського намагаються зірвати

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Зеленського назвали перші кроки нового міністра оборони

Також Знай.ua" писав про те, що Оголошено про кінець кар'єри Зеленського