Представник штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів про плани новообраного президента щодо ймовірного розпуску парламенту.

Про це він розповів в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Зокрема, Разумков відзначив, що у штабі Зеленського все ж розглядають можливість дострокового розпуску Верховної Ради.

Проте представник новообраного президента тут же додав, що подібні дії можливі лише у суворій відповідності до чинної Конституації України.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

"У рамках діючої Конституції, якщо це буде дозволено, то теоретично - так. Особливо після подій, які відбувались в останні дні пов'язані зі спробою урізати повноваження", - зазначив Разумков.

Нагадаємо, у середу, 24 квітня, президент Росії Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання громадянства РФ для мешканців окупованих Росією територій Донецької та Луганської областей. У зв'язку з цим колишній міністр оборони України Анатолій Гриценко закликав скликати РНБО і запросити туди Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", депутати з фракції "Самопоміч" підготували законопроект щодо обмеження повноважень президента. На нього вже відреагували у команді Володимира Зеленського. Свою думку щодо цього висловив також колишній міністр оборони Анатолій Гриценко.

Також "Знай.ua" писав, що відомий український блогер Ліза Богуцька заявила, що мер Львова Андрій Садовий вирішив відплатити переможцю виборчих перегонів Володимиру Зеленському за угоду, яка не відбулася в першому турі.

Зеленський став Президентом всієї України. Володимир Фесенко