У прямому ефірі програми "Право на владу" представник команди Володимира Зеленського Дмитро Разумков назвав закони, які складають основу політики Зеленського.
Разумков назвав 5 основних законів, які демонструють базову позицію новообраного президента Володимира Зеленського.
"Це була одна із базових позицій Володимира Зеленського, він її озвучував і це прописано в програмі і ми від цього не збираємось відмовлятись. 5 пакетних законів. При чому це дійсно позиція - пакетних. Це закон про зняття недоторканності, зняття повної недоторканності з народних депутатів, це закон про зняття недоторканності з президента України, це закон про зняття недоторканності з суддів, це закон про імпічмент, і це закон про відкликання народного депутата. Так, дійсно, потрібен закон про президента, але він повинен бути в рамках тієї Конституції яка сьогодні є. При всій повазі до Вас, той закон, який сьогодні знаходиться у загальному доступі і який сьогодні мала розглядати Верховна Рада, планувалося, що він міг розглядатися в стінах парламенту, це фактичне скасування всіх повноважень, які передбачені діючою Конституцією України стосовно президента. Це стосується і служби зовнішньої розвідки, і міністра іноземних справ, міністра, оборони, залишається головний прокурпор і голова служби безпеки, але замів призначає Кабмін. Тобто якщо Рада не проголосувала за подачу президентом кандидата генпрокурора і голову спецслужби, то і цих кандидатур у президента немає. Це і відсутність вномити представленя на голів адміністрацій і багато інших речей, які фактично обмежують можливість реалізовувати всі ті обіцянки, які дав уже обраний президент країни під час виборчої кампанії", - сказав Разумков.

Нагадаємо, новообраний президент України, колишній шоумен Володимир Зеленський, змінив ім'я на своїй офіційній сторінці на Facebook.
Після прийняття закону про мову у четвер, 25 квітня, лідер студії "Квартал 95" змінив своє ім'я на його український варіант - Володимир Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.ua міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс розповів про враження після зустрчі з Володимиром Зеленським.