Відомий український блогер Ліза Богуцька заявила, що мер Львова Андрій Садовий вирішив відплатити переможцю виборчих перегонів Володимиру Зеленському за угоду, яка не відбулася в першому турі.

Відповідний допис вона розмістила на особистій сторінці в Facebook, пише POLITEKA.

Член партії "Самопомочі" підтримав проект "Закону про Президента", який обмежує повноваження глави держави. Богуцька у свою чергу стверджує, що таким чином Андрій Садовий мстить Володимиру Зеленському за чесність і принциповість.

Андрій Садовий
Андрій Садовий

"А Садовій ще і мстивий виявився. Нагадаю всім про його зустрічі з кандидатом Зеленським, по-моєму, на початку березня. Зустріч була на Подолі, в кафе. Мер Львова пропонував Володимиру підтримку в 1 турі з відповідними заявами вголос про те, що знімається на користь Зеленського, у відповідь на те, що Володимир запропонує його кандидатуру на пост Прем’єра країни", - йдеться у дописі.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Автор зазначила, що шоумен різко відмовив своєму конкуренту по виборах. За її інформацією, Володимир Зеленський пояснив: "посадами він не торгує”" А також оголосив кінець "епохи договірняків" в Україні. Замість цього лідер президентських перегонів звернувся до українців в соціальних мережах і дізнався їхню думку, кого варто призначити Прем’єром, Генпрокурором, керівником СБУ, МЗС або іншими ключовими чиновниками.

Єлизавета Богуцька пише, що після відмови Андрій Садовий використав запасний план і без зволікання звернувся до іншого кандидата – Анатолія Гриценка.

"Не виходячи з цього кафе, Садовий запропонував телефоном свою підтримку Гриценко на тих же умовах. Анатолій Степанович погодився. На підписаному договорі був тільки один пункт – БУТИ ЧЕСНИМ. Через два тижні той оголосив, що на посаді Прем’єра країни бачить прекрасну кандидатуру Андрія Садового. Я думаю, судячи з усього, Андрій Садовий з тією ж пропозицією підходив і до Порошенка. Причому до нього – до першого. А потім пішов по колу", – припустила блогер.

Ліза Богуцька нагадала, що Львів - єдине місто, де вибори виграв поки чинний гарант Петро Порошенко. Варто зазначити, що у Верховній Раді України пропонують обмежити повноваження гаранта. Відповідний законопроект запропонувала Оксана Сироїд, що в партії "Самопоміч". Саме від цієї партії висувався й Андрій Садовий. Законопроект вже надіслали всім фракціям ВР для ознайомлення.

Нагадаємо, що Володимир Зеленського закликали стратити всіх, хто заробляє на війні: "Народ йому аплодуватиме".

Як повідомляв "Знай.uа", Лобода, Басков, Топалов та інші привітали Зеленського: фото.

Також "Знай.uа" писав, Зеленський кинув виклик Путіну, - євродепутат.