Колишній народний депутат України Спиридон Кілінкаров, який на даний момент знаходиться в РФ, закликав Зеленського стратити націоналістів.

Скандальну заяву він зробив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

Крім того, зрадник Батьківщини зажадав від нового президента вивести війська з Донбасу.

Спиридон Кілінкаров

"Зеленський обраний новим президентом. Він має право приймати рішення як президент країни. Але для того, щоб це робити, у Зеленського повинна бути політична воля. Перше — зупинити війну і відвести війська. Коли говорять, що в разі відводу військ ці території будуть захоплюватися, я гарантую, що якщо буде прийнято офіційне рішення на рівні Києва, публічно буде відкрито відведення військ — нехай тільки хтось спробує займати якісь території. Це буде сфера їх відповідальності за все це!". Спиридон Кілінкаров

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За словами колишнього депутата, у Володимира Зеленського є можливість стратити на площі будь-кого, хто сьогодні заробляє на війні.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"У нього є всі можливості, він отримав кредит довіри народного 72%! Він може будь-кого, хто сьогодні заробляє на війні, публічно стратити на площі! І народ йому аплодуватиме! У нього є право на насильство, в тому числі і щодо націоналістів". Спиридон Кілінкаров

Нагадаємо, що журналісти в Маріїнському парку за ранковою зарядкою помітили лідера президентської гонки Володимира Зеленського. Відомого коміка зловили об'єктиви камер неподалік будинку на вулиці Грушевського, де він зараз проживає.

Якщо раніше лідер студії "Квартал 95" на ранкову пробіжку приїжджав в ботанічний сад на Печерську, то зараз локація для фізичних вправ на свіжому повітрі у нього є прямо біля будівлі Верховної Ради, де як раз в цей час починалося засідання.

Як повідомляв Знай.uа, Лобода, Басков, Топалов та інші привітали Зеленського: фото.

Також Знай.uа писав, Зеленський кинув виклик Путіну, - євродепутат.