Заступник Директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв назвав зрадниками тих виборців, які на виборах віддали свій голос за лідера перегонів Володимира Зеленського.

У Facebook журналіст опублікував карту електоральних уподобань, згідно з яким за Зеленського проголосувало більшість жителів сходу і півдня країни.

"Ось відмінна карта тих, з ким ми живемо в одній країні. Це - звичайні зрадники. Ті, хто здасть країну на раз-два. Додайте сюди виборців Юлі, Бойко, Вілкула та інших ставлеників Росії. Жодних шансів перемогти їх у другому турі у нас немає. Це абсолютно нереально. Зрада переможе з ймовірністю 100%. Я тільки що розмовляв у себе вдома з бойовим командиром батальйону. Мабуть, доведеться стріляти", - заявив він.

Муждабаєв стверджує, що перемога Зеленського призведе до нової революції, в результаті якої Україна втратить ще 6-8 областей.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це означає нову революцію, перемогу патріотів, але й одночасно втрату ще 6–8 областей. На жаль, проросійська більшість не залишає нам жодного шансу врятуватися, крім цього", - додав він.

Раніше повідомлялося, що станом на 20 годин в поліцію надійшло 1927 заяв про порушення виборчого законодавства. Про це повідомляє голова Нацполіції Сергій Князєв на брифінгу, який транслюється на сторінці Нацполіції в Facebook.

За його словами, за цими заявами розпочато 31 кримінальне провадження та складено 18 адмінпротоколів.

Раніше повідомлялося, що після оприлюднення результатів екзит-полів першого туру виборів Володимир Зеленський звернувся до українців.

Відео опублікували на сторінці "Зе! Команди" Telegram-каналі.

"Привіт. Вам здається, що ви десь в інтернеті, а ми десь далеко. Ми знаходимося з вами в одному життя. Ми не в офлайні, ні в онлайні. Сьогодні ми разом і кожен з нас робить величезну роботу, щоб наша країна розцвіла. Я вам всім дуже вдячний", - заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Гройсман зізнався, за кого віддав голос.

Раніше Знай.uа повідомляв, до ЦВК стягують Нацгвардію, активісти встановлюють намети.

Знай.uа писав, соратник Тимошенко розповів про порушення на виборах президента: "Навіть за кордоном не все чесно".