Сама смертельна дурість – це намагатися поліпшити Росію, її народ зсередини, сподіватися, що незабаром з'явиться демократична ліберальна Росія і поміняється в одну мить. Якщо комусь ще мало інтелігентів, народовольців та інших мертвих ідеалістів російської історії, тоді останній приклад – життя і смерть Людмили Михайлівни Алексєєвої, правозахисниці, дисидента. Як передає replyua.net, про це у своєму блозі написав відомий український журналіст і блогер Айдер Муждабаєв.

Активіст зазначає, що Людмила Алексєєва, як людина, була особисто йому дуже публічно близька. Вона теж намагалася виховувати і перестерігати. Просвіщати народ і перестерігати породженого цим народом «фюрера». Муждабаєв наголошує, що деталі переказувати не має ніякого сенсу, вони і так всім відомі.

Блогер переконаний, що результат на лице – на похорон Людмили Алексєєвої не пускають без дозволу охорони вождя, а її соратник Лев Пономарьов не прийде з нею попрощатися, бо сидить у в'язниці, за рішенням того ж вождя. Загалом, якщо хтось хоче похорону, як у Людмили Михайлівни, - можна і далі продовжувати вчити росіян. Вони всім доведуть: ви це даремно.

Нагадаємо, Київ прийняв делегацію Путіна, все заради креветок з Азовського моря. З'явилася інформація, що ця зустріч проводилася задля обговорення квоти на вилов риби в акваторії Азовського моря.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.uа українські воїни викинуть росіян з Азовського моря.

Також раніше портал Знай.uа повідомляв, що Чубаров зірвав переговори українців з путінськими окупантами.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Верховної Ради Рефат Чубаров на засіданні українсько-російської комісії з питань рибальства в Азовському морі звернувся до української сторони з закликом припинити спілкування з путінськими окупантами.