Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Верховної Ради Рефат Чубаров на засіданні українсько-російської комісії з питань рибальства в Азовському морі звернувся до української сторони з закликом припинити спілкування з путінськими окупантами.

Відео з засідання виклав в Facebook заступник головного редактора телеканалу АТR Айдер Муждабаєв.

"Завдяки Рефату Чубарову тільки що на його вимогу зроблено перерву в роботі українсько-російської комісії по організації рибальства в Азовському морі. Залучений працівник Служби безпеки України. Українська делегація залишила зал для консультацій", — йдеться у коментарі до відео.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров демонструє всім чиновникам і політикам, як треба розмовляти з окупантами. Точніше — що розмовляти з ними нема про що", зазначив також Муждабаєв.

Сам Рафат Чубаров написав у Facebook текст про те, що його "незручні питання вже не можуть терпіти".

"На засіданні сесії українсько-російської комісії з питань рибництва в Азовському морі, яка відбувається в Києві… Якщо одним словом, це ппц…Мене з моїми, м'яко кажучи, незручними питаннями, поки ще терплять, але відчуваю, що скоро вибухнуть", - написав Чубаров.

Крім того, під час зустрічі в рамках проведення українсько-російської комісії з питань лову риби в Азовському морі не було сказано ні слова про анексії Криму Росією з боку представників України.

Geplaatst door Рефат Чубаров op Dinsdag 23 oktober 2018

"У кожному виступі з української сторони не було жодного слова про окупований Крим, не було жодного слова про мілітаризацію з боку Росії Азовського моря, не було жодного слова про захоплення злочинним чином власності Державної агенції з питань рибальства, яка розміщена на території тимчасово окупованого Криму", — розповів він про ситуацію у відеозверненні.

Нагадаємо, Київ прийняв делегацію Путіна, все заради креветок з Азовського моря.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" українські воїни викинуть росіян з Азовського моря.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що український флот дав потужний бій Путіну, відвоювавши Азовське море.