2 червня в Білгород-Дністровському сталася НП.

Вчора ввечері загинув 42-річний чоловік, катаючись на каруселі, яку встановили приватні підприємці поблизу Аккерманської фортеці. Повідомляється, що чоловік є жителем села Шабо.

Чоловік зірвався з атракціону і впав на землю. По прибуттю на місце події лікарі констатували смерть.

Свідки повідомляють, що є кілька версій НП: від погано пристебнутих ременів безпеки до порушення техніки безпеки самим чоловіком. Також очевидці кажуть, що трагедія сталася на очах у його родини.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обставини пригоди має з'ясувати поліції. Попередньо повідомляється, що трагедію кваліфікують за статтею 275 КК України — порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд.

Нагадаємо, що Україну сколихнула страшна трагедія - у переддень Нового року у Вінниці чоловік жорстоко убив усю свою батьківщину.

Як повідомляв раніше Знай.ua, суботу, 1 червня, Україну сколихнула новина про жахливий злочин на Запоріжжі чоловік убив власну дружину, після чого звів рахунки з життям.

Також Знай.ua писав про те, що Києві стався інцидент, який закінчився смертю одного з його учасників.