3 червня у Дніпрі, на вулиці 20-річчя Перемоги до поліції звернувся небайдужий перехожий і розповів, що знайшов невідомого чоловіка в калюжі крові.

Про це повідомляють в прес-службі Патрульної поліції Дніпра.

Очевидець розповів, що чоловік, швидше за все, був у нетверезому стані, не зміг утримати рівновагу і впав. Інспектори швидко знайшли постраждалого, він був у свідомості. Патрульні викликали швидку допомогу і, не чекаючи приїзду медиків, інспектори надавали першу медичну допомогу потерпілому.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Стало відомо, що 60-річного жителя Дніпра відвезли в одну з лікарень міста. Правоохоронці змогли встановити дані родичів чоловіка і повідомити про подію.

Також патрульна поліція Дніпра звертається до громадян та наголошує про необхідність відповідального ставлення до вживання алкогольних напоїв.

Нагадаємо, що у Львові поліція затримала 25-річного хлопця, який вбив приятеля, а потім його тіло кинув у каналізаційний люк. За висновком судмедекперта, смерть потерпілого настала внаслідок травм голови.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», в озері Заплавном в Дарницькому районі Києва потонув чоловік. Водолази вирушили на пошуки тіла чоловіка, і знайшли його на відстані 30 метрів від берега на глибині 8 метрів.

Також портал «Знай.uа» писав, що жорстоке вбивство сталося в Дніпропетровській області. У лісі під Дніпром вдалося виявити труп правоохоронця. Тіло чоловіка було прив'язане до дерева, а на голові був поліетиленовий пакет.