Була доведена вина 20-річного чоловіка, який зґвалтував і вбив 17-річну дівчину.

Про це передає прес-служба прокуратури Одеської області.

Суд призначив вбивці покарання у вигляді 15 років ув'язнення. Сам обвинувачений свою провину не визнав і навіть не розкаявся.

У 2017 році тоді ще 18-річний хлопець прибирав сміття поблизу бази на території Малиновського району і побачив дівчину, що проходила повз.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Він почав гнатися за жертвою, біля кущів між залізничними шляхами побив і зґвалтував її.

Неповнолітня дівчина померла на місці від ударів. Однак вбивці цього виявилося мало - він зняв з жертви золоті прикраси та забрав найцінніше, що в неї було. З місця злочину втік.

Нагадаємо, кіберполіція вивела на чисту воду і затримала жінку, яка використовувала власного 4-річного сина для зйомок у порно.

Як повідомляв "Знай.uа", у середу, 6 лютого, стало відомо про страшний злочин під Києвом: невідомий чоловік зґвалтував дівчину і зник у невідомому напрямку.

Також Знай.uа" писав, що від жорстокості та цинізму Сергія Улокіна, одеського маніяка, який з особливою жорстокістю ґвалтував і шантажував дівчат більше десяти років, в жилах холоне кров.