У Днепрі серед дня сталося звіряче вбивство.

Про це повідомляють у групі "Типовий Тополя" у Facebook.

«Сьогодні, СЕРЕД БІЛОГО ДНЯ, у нас в будинку, в під'їзді, сокирою вбили жінку!!!!!!!!! (Тополя 1 будинок 18). Може хтось когось бачив, сокира - не ніж і в кишеню не сховаєш!!!!! Це жах!!!!! Страшно!!!!!!!», - написала одна з мешканок Дніпра Світлана Сніжко.

Варто відзначити, що в обласній поліції підтвердили факт вбивства жінки.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Сьогодні в Дніпрі було скоєно напад на жінку. Вона була доставлена в лікарню, де, на жаль, померла. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 ч. 1 (умисне вбивство) КК України. Поліція вживає заходів для встановлення особи злочинця та його затримання», - повідомили в прес-службі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що у Харківській області сталася страшна побутова трагедія, яка закінчилася вбивством і самогубством. Трагедія трапилася на вулиці Уланської, жителі якої вражені тим, що сталося.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», надзвичайна пригода з трагічним наслідком сталася у селі Великі Цепцевичі, що у Рівненській області. П'ятирічний хлопчик грався у дворі власного будинку, де і став жертвою трагічних обставин.

Також портал «Знай.uа» писав, що жорстоке вбивство сталося в Дніпропетровській області. У лісі під Дніпром вдалося виявити труп правоохоронця.