В Одесі дитина втікла від няні на самокаті.

Про це передали в прес-службі Нацполіції.

Літня жінка втратила п'ятирічного хлопчика під час прогулянки на Таїрова. Коли жінка відвернулася, дитина поїхала на самокаті і зникла.

Маленького втікача знайшла поліція і повернула його няні.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі при загадкових обставинах зникла матір з маленькою дитиною. Є інформація, що дитина була одягнена у куртку гірчичного кольору.Відомо, що свекруха зниклої звернулася поліцію, розповівши, що інцидент стався серед білого дня.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що зник і не виходить на зв'язок: у Києві розшукується 14-річний підліток, фото. Опубліковані прикмети. У поліції просять повідомити будь-яку інформацію про його місцезнаходження.

Також "Знай.uа" писав, що батьки зниклих школярок благають українців про допомогу: "фото Київ! Пропали діти! Репост! Пропали сьогодні на Радунській, пішли гуляти з собаками, йорк-тер'єрами. І після 14 години на зв'язок не виходять. Телефони вимкнені".