В ніч на 7 червня блискавка вдарила в купол Свято-Троїцької церкви в Богуславі (Київська область) і підпалила храм.

Про це повідомляють в прес-службі ДСНС.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вогонь охопив площу близько 145 квадратних метрів, на гасінні пожежі працювали 20 рятувальників і шість одиниць техніки. На щастя, під час НП ніхто не постраждав", - написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Варто відзначити, що Свято-Троїцька церква в Богуславі — це пам'ятка архітектури національного значення. В храмі зберігаються три ікони — Пресвятої Богородиці "Достойно є Милуюча", святого великомученика і цілителя Пантелеймона та Казанської Божої Матері.

Нагадаємо, що на Львівщині літній чоловік помер від блискавки, яка вразила його прямо на дачній ділянці. Від удару електрикою постраждала також і його дружина, але вона змогла залишитися в живих.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", блискавка вразила верхівку найвищого на планеті хмарочоса - Бурдж Халіфа в Дубаї в ОАЕ. Як відомо, на даний момент він є найвищою спорудою планети - у висоту він сягає 828 метрів і має 162 поверха.

Також портал "Знай.uа" писав, що під час тренування футболістів бразильського клубу "Насионал де Сан-Домінгуш" в полі вдарила блискавка, внаслідок чого всі футболісти впали в непритомність.