У Херсоні працівник поліції збив двох пішоходів. Чоловік у той день не працював і їхав на власному автомобілі.

Інцидент стався 7 червня, повідомляє прес-служба Національної поліції Херсонської області.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ввечері в "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини від співробітника одного з підрозділів поліції Херсонської області надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими. Поліцейський повідомив, що на території Дніпровського району, перебуваючи поза службою на особистому автомобілі, здійснив наїзд на двох пішоходів, які в темну пору доби переходили проїжджу частину на ділянці дороги по вул. Іллі Кулика", йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відомо, що пішоходів доставили у лікарню. Зараз загрози їхньому життю немає, але про отримані ними травми не повідомляється. Винуватець ДТП пройшов алкостест "Драгера" й здав кров на дослідження вмісту алкоголю. Повідомляється, що він не перебував у стані алкогольного сп'яніння в момент аварії.

На місце пригоди виїхали керівництво обласної поліції, працівники інспекції з особового складу обласного главку поліції, управління внутрішньої безпеки та державного бюро розслідувань. Нині триває розслідування інциденту та встановлення усіх обставин.

Нагадаємо, що потрійна ДТП перетворила маршрутку, вантажівку та легковика на купу металу: відео.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що кривава сутичка у Львові: імпульсивний пішохід ледь не відправив водія на той світ

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Броварах під Києвом знайшли те саме "вікно у Європу": без сліз не поглянеш.