В п'ятницю, 7 червня, на трасі Київ-Чоп у Рівненській області сталася страшна ДТП - зіткнулися вантажівка, маршрутка з 15 пасажирами і легковий автомобіль.

Цю інформацію повідомили у прес-службі поліції області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Правоохоронці розповіли, що сталося зіткнення близько 5 вечора в селі Бабин Гощанського району. Внаслідок ДТП травмувався водій "Камаза", його доставили до лікарні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повідомляється, що ніхто з пасажирів мікроавтобуса не постраждав. Внаслідок зіткнення пошкоджені машини перекрили трасу, що ускладнило рух на цій ділянці.

Нагадаємо, що на Одеській трасі в районі повороту на село Круглик сталася жахлива ДТП. Мотоцикл, який рухався у бік Києва, з незрозумілих причин налетів на перешкоду, яка розташована якраз на дуже небезпечному повороті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в результаті серйозної аварії в центрі Києва постраждав відомий байкер Тарган і його пасажир. Обох в критичному стані доставили в реанімацію 17-ї політравми.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на вулиці Григоренка сталася жахлива ДТП: мотоцикліст пролетів 20 метрів і розбився об бордюр.