Інцидент трапився 13 червня під час того, як кандидат в депутати зустрівся зі своїми прихильниками

За словами поліції, співробітники одного з центральних телеканалів хотіли потрапити на захід, оскільки захотіли перевірити отриману інформацію про підкуп виборців.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Один з прихильників кандидата, 52-річний чоловік завдав журналістам 2 удари.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Після цього чоловік забарикадувався в будинку і перешкоджав копам. Після того, як поліцейські повідомили чоловікові про те, що планують провести обшук, він відкрив двері.

Копи схопили чоловіка, при цьому він поскаржився на здоров'я, після чого він був госпіталізований. Зараз чоловік перебуває в медичному закладі під охороною.

"За фактом побиття двох журналістів в Прилуках поліція Чернігівської області відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 345-1 Кримінального кодексу України - погроза або насильство щодо журналіста. Умисне заподіяння журналістові легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним законної професійної діяльності карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк", - кажуть поліцейські.

Крім цього, поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження за статтею 160 Кримінального кодексу України - підкуп виборця. Також поліція готується сьогодні направити в прокуратуру підозра про вчинення кримінального правопорушенння.

Нагадаємо, Романенко розповів усе про команду Порошенка на виборах

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Українці відповіли, кого хочуть бачити в Раді

Також Знай.ua" писав про те, що У Харкові голоси "обмінюють" на морозиво