Працівники поліції затримали фельдшера, який намагався пронести наркотики на теритирію столичного слідчого ізолятора, повідомляє прес-служба управління Національної поліції в Києві.

У затриманого під час поверхневого огляду виявили чотири пакети марихуану та 20 згортків метадону, які він ховав у футлярі від окулярів та пачці цигарок. Наркотики фельдшер планував продати затриманим.

Наразі розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального Кодексу, згідно якої фельдшер-наркокур’єр може провести за гратами до восьми років.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові в ДТП загинула знаменита гімнастка та дружина колишнього тренера футбольного клубу “Карпати” Любов Рассихіна.

Як повідомляв “Знай.ua”, під Полтавою трухляве дерево впало на шестирічну дитину, яка зараз знаходиться в лікарні у важкому стані.

Також “Знай.ua” писав про те, що в суботу, 15 червня, у Вишгородському районі Київщини сталась велика пожежа в автопарку, в наслідок якої згоріли десять автобусів.