В курортній зоні селища Кирилівка у Запорізькій області загинув 36-річний чоловік. Багатодітний батько не роздумуючи кинувся в море, на порятунок дітей. Загиблий приїхав відпочити в Кирилівку з дружиною і 4 дітьми. Про це передає видання Акценти.

Родина із чотирма дітьми приїхала на відпочинок з Дніпра. Відпочивали на пляжі бази "Мрія". Незважаючи на шалені хвилі, діти продовжувати купатись у морі. Коли їх почало відносити в море, чоловік без вагань кинувся на допомогу, щоб витягнути їх. В якийсь момент дорослий чоловік сам став заручником ситуації. Його самого почало відносити в море.

одеський пляж
одеський пляж

Матрос-рятувальник, із берега побачив, що відбувається щось недобре. Рятувальник негайно кинувся на допомогу. Він зміг дістати потерпілого, але, на жаль, медикам не вдалося його врятувати.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами свідків події, він встиг виштовхати всіх дітей, а сам почав захлинатися. У воді він пробув близько 15 хвилин. Тіло загиблого накрили простирадлом і протягом якогось часу він так лежав на пляжі. При цьому відпочиваючі все одно купилися, незважаючи на те, що шторм весь час посилювався.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

пляж
пляж

Нагадаємо, що у вівторок, 11 червня, близько 8:40, у Дніпрі знову почалася серія "мінувань". На цей раз зловмисники торкнулися не тільки торгових центрів, але і багатьох інших установ міста, включаючи лікарні та автовокзали.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" 10 червня правоохоронці Львова перевіряють інформацію про замінування більше 10 об'єктів у місті.

Портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі пенсіонер "пішов на дно": дивовижний порятунок потрапив на відео.