У Києві в метро на станції "Хрещатик" померла жінка. Їй стало погано, на місце прибули медики, яким залишалося лише констатувати її смерть.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Трагічний інцидент стався у суботу, 22 червня, близько 18:30. На станції в той час було багато людей. Жінка йшла по переходу між станціями метро "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" разом зі своєю сестрою. В один момент вона похитнулася і впала. Відразу до людини підбігли небайдужі люди та намагалися привести її до тями, а також викликали медиків.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лікарі швидкої допомоги прибули оперативно на станцію і також намагалися допомогти жінці. Однак вже о 18:45 медики констатували смерть.

На станции метро "Крещатик" умерла женщина

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 22 juni 2019

На вигляд померлій було близько 65 років. Її особу встановили. Біля накритого тіла чергували 5 поліцейських, які чекали приїзду бригади, яка доставить тіло на експертизу.

Нагадаємо, що байдужість до вагітної жінки в метро розлютила українців: "Козли, підніміть очі".

Як повідомляв портал Знай.ua, чекав на поїзд і впав на рейки: моторошна НП у київському метро потрапила на відео.

Також Знай.ua писав, що нові станції метро на Виноградар відкриють вже за два роки. Столична влада планує першими збудувати станції "Мостицька" та "Проспект Правди" і в грудні 2021 року ними вже зможуть користуватися кияни.