Постійно в громадському транспорті ми чуємо, що необхідно поступатися місцем інвалідам, літнім людям та вагітним жінкам. Цього ж нас учать і батьки з дитинства. Але, на ділі виявляється, що далеко не всі засвоїли важливі уроки. Картина, як кремезні мужики просто сидять "не бачачи" дідка,що стоїть поруч або вагітну дівчину, все частіше зустрічається в транспорті. Неприємни спостереженням подвлився і юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. На фото вагітна дівчина стоїть в метро, а поруч сидять троє чоловіків, які старанно роблять вигляд, що її не бачать.

"Люди, просто залишайтеся людьми"- лаконічно, але змістовно написав Шнайдер під фото.

Люди! Просто оставайтесь ЛЮДЬМИ.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 12 mei 2019

Українці в коментарях відповіли обуренням:
"Всі такі зайняті", ", "Наша реальність", "Гендерна рівність", "Це батьки або майбутні батьки. Як з дикого лісу. Ганьба батькам, що виховали таких дикунів. Мабуть одні Тарзани", "Козли, підніміть очі", "То інваліди - ветерани Куликовської битви.", "Не у всіх правильне виховання"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Чоловік навіть очі заплющив, щоб не бачити, як стоїть вагітна дівчина. Герой", "Позорисько, докотилися!", "Жертви абортів, але не мужики, бувають же такі", "А хто Вам сказав, що якщо воно ходить на двох ногах або сидить на п'ятій точці, то "воно" вже людина?", "Це у нас така культура.Чоловіки деградують і чим далі,тим скоріше."

Нагадаємо, 3 травня на всю Хмельницьку область прогримів скандал. Водій маршрутки, яка їхала за маршрутом "Старокостянтинів — Кам'янець-Подільський" відмовився перевозити ветерана АТО Олександра Дармороса. Важко поранений учасник бойових дій на Донбасі поділився з журналістами деталями події.

Як повідомляв "Знай.uа", у Сумах сталося смертельне ДТП за участю маленької дитини.

Також портал Знай.uа" писав, що водій маршрутки відмовив групі школярів у пільговому проїзді.