Поліцейського Євгена Калініна, який на смерть збив родину з дитиною на Херсонщині, випустили на волю. Сума застави - 191 тисяча гривень. Рішення суду вже оскаржують в апеляції, повідомили в Державному бюро розслідувань.

"Сторона обвинувачення наполягала саме на запобіжному заході у вигляді тримання під вартою без застави. Проте кінцеве рішення все ж таки за суддею. Відповідно воно було прийняте саме таким", – коментує Анжеліка Іванова, речниця ДБР.

Як відомо, смертельна автопригода трапилася на трасі Скадовськ – Каховка біля селища Миколаївка. Співробітник поліції на BMW вилетів на зустрічну смугу й врізався в автомобіль ВАЗ, в якому перебувала сім'я з 9-річною дитиною. Подружжя Дмитра і Людмила та їх донька Софія всі разом перебували в салоні ВАЗу у той фатальний для них день.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На жаль, загинула ціла сім’я. Чоловік та жінка загинули на місці ДТП, а їхня донька отримала чисельні травми несумісні з життям. Лікарі роили все можливе, але дівчинка згодом померла в лікарні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про винуватця фатальної аварії відомо, що це - співробітник ГУ поліції Криму та Севастополя, що наразі базується в Херсоні. На момент аварії він був не на службі.

Волонтер Роман Сініцин розмістив на своїй сторінці у Facebook пост про моторошну аварію і повідомив, що поліцейський був у стані сильного алкогольного сп'яніння.

"Його батько – колишній керівник поліції Херсонщини Олександр Калінін. Кажуть, має родинні зв'язки з нардепом Миколою Паламарчуком. Саме його помічник, Павловський, є одним з організаторів вбивства Каті Гандзюк", – зазначив Сініцин й припустив, що поліцейський може уникнути покарання.

Нагадаємо, що в Дніпрі спіймали любительку їзди "підшофе": повторить долю Зайцевої.

Раніше портал Знай.ua писав, що львів'яни зіпсували кар'єру трьом повіям: "древню професію" доведеться змінити

Також портал Знай.ua інформував, що Львів "обкладають мінами": у скільки обходяться жарти телефонних терористів