На Сумщині невідомі напали на ексмера Конотопа Артема Семеніхіна. Інцидент стався в ніч на 27 червня. Зараз чоловік перебуває в реанімації.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Сумської області. Подія трапилась близько першої години ночі. Семеніхін в той час саме повертався до дому.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхали керівництво ГУНП області, міського відділу поліції, посилена слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія СУ ГУНП, кінологічна служба", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

За фактом нападу на ексмера Конотопа поліція вже розпочала кримінальне провадження за статтею "Замах на вбивство".

Зазначимо, що Семеніхін є кандидатом в народні депутати по 160-му виборчому округу (Сумська область). Його опонентом є Ігор Молоток. Радниця міського голови у конотопській міській раді Марина Божок припустила, що саме він замовив замах на Артема Семеніхіна.

"Розумію всі політичні перегони, але коли Народний депутат в даному випадку Ігор Молоток починає переходити таким чином межу - це вже крайнє, що може зробити "людина"! Вчора стало відомо, що Артем Семеніхін самовисувається Народним депутатом України по 160 округу. Артем має всі шанси ним стати! Думаю, що саме це і спричинило таку звірячу реакцію Ігоря Молотка", - написала жінка на особистій сторінці у Facebook.

Зазначимо, що напередодні виборів президента України Артем Семеніхін звернувся до Петра Порошенка зі зверненням. Семеніхін записав відео з Алеї Небесної Сотні та наочно показав всю суть "рошенівського режиму".

Нагадаємо, Зеленський особисто взявся за розслідування загибелі українських героїв: масово йдуть з життя за підозрілих обставин.

Як повідомляв портал Знай.uа, молодому киянину ледь не відірвали причандалля: застукали за цікавим заняттям, відео 18+.

Також Знай.uа писав, що соратник Гриценка загинув після жорстокого побиття.