У п'ятницю, 28 червня, у Києві відбулося серйозне ДТП на вулиці Володимирській, передає співтовариство dtp.kiev.ua у Facebook.

"Як завжди, коли б'єшся за право проїхати першим і когось обігнати, страждають люди. Mercedes влетів у що стоять біля переходу людей, на місці багато швидких", - йдеться в повідомленні.

До нещастя, четверо осіб постраждали. Одна пасажирка з мікроавтобуса і троє з легковика. Всі отримали травми різного ступеня, але відомо, що літня жінка з Scenic — у важкому стані.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що у Кирилівці, на Запоріжжі сталося страшне ДТП. Жінка-водій легковика не впоралася з керуванням і на швидкості злетіла з дороги.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 23 червня близько 18.30 на повороті в село Кизя Бродівського району сталася кривава ДТП.

Також портал "Знай.uа" писав, що на в'їзді в Київ з боку Житомирської траси в ніч на понеділок, 24 червня, зіткнулися дві фури.