У Тетіївському районі Київської області чоловік приревнував свою дружину до товариша, з яким разом відпочивали. В результаті сталася трагедія – жінка загинула від руки коханого чоловіка. Вбивство через ревнощі - найсумніше завершення історії кохання.

За даними поліції, підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, приревнувавши свою дружину вирішив помститися своєму товаришеві. Бо ж просто так віддавати жінку ніхто не збирався. І все трапилось без чоловічих дуелей в таких випадках - банальна заточка стала причиною смерті жінки.

Вбивство Захарченка
Вбивство Захарченка

Він взяв "заточку" і вдарив потерпілу в ліву лопатку. На жаль, жінка померла на місці трагедії від сильної кровотечі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбиство, карається позбавленням волі).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі відповідно до чинного законождавства України. У даний момент правоохоронці хочуть взяти його під варту.

Нагадаємо, озвірілий киянин "вирішив сварку" вбивством: зарізав товариша ножем, не залишилося живого місця.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпропетровській області вбили чоловіка у власному будинку.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові студент-першокурсник, 18-річний Артур Мартіросян випав з вікна гуртожитку.