Під час пожежі в селі Ковалівка Полтавського району знайшли тіла подружньої пари з ранами на шиях. Про це повідомили на офіційній сторінці поліції Полтавщини в Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Через кілька годин правоохоронним органам вдалося затримати злочинця. Ним виявився 28-річний син вбитих.

"Подвійне вбивство в Полтавському районі розкрито. Протягом кількох годин роботи вдалося встановити особу, яка причетна до цього жахливого злочину. Ним виявився 28-річний син убитих. Чоловік раніше мав проблеми із законом. На даний момент фігуранту оголошено про підозру і затриманий. Речові докази вилучено", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У будинку в селі Ковалівка сталася пожежа у суботу, 6 липня. Після ліквідації та огляду приміщень, в кімнаті будинку знайшли тіло господарки, а в кімнаті літньої кухні – господаря. Постраждалим було по 49 років. Правоохоронці на тілах обох загиблих виявили явні ознаки насильницької смерті – рани на шиях.

Слідчі на даний момент встановлюють мотиви злочину. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, українка залишила страшне послання перед пекельною розправою.

Як повідомляв Знай. ua, вбивство Інни Дубик з Дніпропетровщини обростає моторошними подробицями.

Також Знай. ua писав, що п'яний звір "довів любов" поножовщиною.