У Запоріжжі пенсіонер в одній з квартир багатоповерхівки виявив спотворене й закривавлене тіло жінки. Поліцейські вже затримали підозрюваного у скоєнні злочину.

Про це повідомляє прес-служба поліції Запорізької області.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"6 липня близько 16:50 до Комунарського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від пенсіонера про те, що по у квартирі будинку по вулиці Чумаченка він виявив труп невідомої жінки", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Так, в квартирі багатоповерхового будинку, розташованого в Запоріжжі по вулиці Чумаченка, що в Комунарському районі міста, пенсіонер знайшов тіло жінки й повідомив про це правоохоронців. Поліція прибула за викликом та встановила, що в одній з кімнат знаходиться труп жінки приблизно 35-40 років без деяких фрагментів тіла.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

В ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали підозрювано та відтворили хронологію подій, що призвели до моторошного вбивства. Так, 3 липня господар квартири запросив до себе додому малознайому жінку. Вони випивали й почали сильно сваритися. Чоловік вдарив свою гостю по голові й пішов спати.

Вранці наступного дня зловмисник виявив, що жінка померла. Він вирішив розчленувати тіло і винести його на смітник. Втілити повністю такий план у життя йому не вдалося, однак частину тіла він все ж викинув.

За даним фактом було порушено кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 КК України: "Умисне вбивство". Злочинцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років.

Нагадаємо, що співробітники сектора реагування патрульної поліції одного з районів Харківської області розробили злочинну схему, за допомогою якої наживалися на нетверезих водіях.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі копи "кришували" борделі: накрили за цікавим заняттям.

Також "Знай.ua" писав, у Києві чоловік стрибнув з мосту прямо на проїжджу частину, погано стало навіть копам.