Потужний вибух роздався на заводі з виготовлення хімікатів. Прикрий інцидент трапився ввечері в неділю, 7 липня, в турецькій провінції Кютахья, пише Рoliteka.

Вибух на підприємстві прогримів в 20:45 за місцевим часом біля шосе Кютахья-Ескішехір.

На місце події негайно виїхали пожежні і машини швидкої допомоги і поліцейські команди.

З різних точок міста було помітно жовті випаровування на місці заводу. Користувачі соцмереж викладали відео, на яких видно густі клуби жовто-оранжевого диму над заводом. У мережі піднялася паніка.

Працюючих в районі журналістів зобов’язали мати при собі протигази щоб уникнути отруєння.

Однак зараз, місцева влада стверджує, що життю і здоров’ю людей нічого не загрожує. Губернатор Омер Тораман зазначив – вибух, що стався в азотному заводі, не привів до викиду в повітря шкідливих речовин. В результаті інциденту ніхто не постраждав, завод продовжує роботу.

На відео і фотографіях, зроблених з вертольота, видно, що одна з будівель повністю зруйнована, пекельне полум’я розносилось на десятки метрів.

Інформація про кількість жертв поки не надходила, в той же час повідомляється про велику кількість постраждалих на місці події.

Повідомляється, що в результаті події постраждали 23 людини, у тому числі і неповнолітній. При цьому двоє постраждалих у важкому стані.

Нагадаємо, в KFC прогримів потужний вибух, стеля впала просто на людей: є жертви.

Як повідомляв Знай.uа, похід до стоматолога обірвав життя юної українки: впала в кому прямо в кріслі.