На Запоріжжі пенсіонер натрапив у квартирі на страшну знахідку. Повернувшись додому, чоловік виявив у помешканя рештки жінки.

Про це розповіли представники Запорізького ГУНП, - пише Politeka.

Моторошна трагедія, яка сколихнула всю країну, сталася 6 червня.

Пенсіонер звернувся до поліцейських та заявив про труп у квартирі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Близько 16:50 у Коммунарское відділення поліції надійшло повідомлення від пенсіонера про те, що він знайшов труп" – йдеться в повідомленні прес-служби.

На місці, куди прибула слідчо-оперативна група, було виявлено тіло жінки у віці близько 35-40 років, поліцейськими проведено огляд і зібрані речові докази.

Особу підозрюваного у цьому страшному злочині, правоохоронці встановили швидко та затримали його. Це громадянин України 1977 року народження.

"Встановлено, що 3 липня зловмисник, за місцем свого мешкання, під час раптово виниклого конфлікту з малознайомою жінкою вдарив її по голові і ліг спати" – говорять поліцейські.

Також є інформація, що жінка від отриманої травми померла на місці. Щоб приховати факт злочину, чоловік вирішив розчленувати тіло, а деякі частини викинув.

Як стверджують джерела в правоохоронних органах, підозрюваний познайомився із загиблою для сексуальних відносин в парку ім. Гагаріна.

Поліцією триває досудове розслідування кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК. Якщо вина підозрюваного буде доведено, то йому світить до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, під Києвом знайшли мертву та згвалтовану працівницю Верховної Ради.

Як повідомляв портал Знай.ua, киянин напідпитку протаранив поліцейський екіпаж.

Також Знай.ua писав про те, що немовля постраждало в жахливій ДТП у Дніпрі.