Стали відомі перші версії загибелі російської гандболістки у Польщі, яка померла під час побачення.

Про це повідомляє Telegram-канал "Mash".

На момент загибелі Каті Корольовій було 20 років, дівчина жила в Ставрополі, виступала за збірну. Вона брала участь у чемпіонаті Європи, а по закінченню турніру відвідала святковий банкет в Польщі. Після, Корольова пішла на побачення з хлопцем, із яким познайомилася там же. Пара вирішила скупатися в місцевому озері. Катя стрибнула з пірсу і не спливла.

Катя Королева

За словами спеців російської збірної, є дві основні версії загибелі: або серцевий напад, або асфіксія на тлі перепаду температур. Це може статися навіть з абсолютно здоровою людиною. Але справу про ненавмисне вбивство поляки все ж завели (це формулювання польського КК). Друга дівчини допитали, але тут же відпустили — він повернувся в Росію.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно на іншому водосховищі Харкова загинув студент з Туркменістану.

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що у Харківських водоймах тонуть не тільки люди.

Також “Знай.uа” повідомляв, що “потопельники” можуть бути серед автомобілів, які привозять в Україну з Європи.