Відому мексиканську кторку, зірку "мильних опер" та танцівницю здолала страшна хвороба. Знаменитість померла на 55 році життя.

У Мексиці не стало Едіт Гонсалес. Акторка прославилась завдяки участі у багатьох відомих на весь світ серіалах, таких, як "Дика троянда" та "Багаті теж плачуть". Ще три роки тому жінці поставили невтішний діагноз - рак яєчників. Гонсалес мужньо боролася з хворобою, проходила тривалі курси лікуванн, але хвороба виявилася сильнішою, повідомляє Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У 2017 році у Гонсалес почалася ремісія, а цього року лікарі знову підтвердили рак.

У актриси залишився чоловік Лоренцо Лазо і 14-річна донька Констанца.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

акторка

Не зважаючи на біль та виснаження від препаратів, зірка продовжувала активно працювати аж до останніх своїх днів, зовсім недавно вона була суддею мексиканського реаліті-шоу "Це мій стиль".

Колеги зірки висловили її сім’ї співчуття. Так, ведуча популярного мексиканського ранкового шоу Андреа Легаррета назвала Гонсалес "люблячим воїном" і прикладом для жінок.

боротьба з раком

А нещодавно зупинилося серце американської актриси Сільвії Майлз. Зірка сама звернулася до лікарів через утрудненого дихання, але померла по дорозі в лікарню. Про це повідомляє The New York Times.

Нагадаємо, на батьківщині померлої Юлії Началовой у Воронежі хочуть увіковічнити пам'ять співачки. Там збудують нову церкву.

Як повідомляв раніше Знай.ua, померла Ірина цивіна, 55-річна зірка відома багатьом глядачам за такими серіалами, як "Татусеві дочки" та "Кадети".

Також портал Знай.ua писав, що легендарний артист став вдівцем. Юрій Соломін втратив зіркову дружину.