Жінці перед зльотом пасажирського літака терміново захотілося до вбиральні. Однак вона переплутала двері й відкрила аварійний вихід.

Рейс з Манчестера до Ісламабаду довелося відкласти майже на 8 годин, пише The Independent.

Літак Pakistan International Airlines вже був готовий до зльоту, двері зачинені та горіли сигнали пристебнути ремені безпеки. Однак одна з пасажирок була дуже наполегливою.

Пасажири літака
Пасажири літака

Жінка встала з місця, пішла до вбиральні й суміжні з дверима туалету двері аварійного виходу, які автоматично викидають надувний трап з літака. Де в той час був екіпаж, який мав би перебувати саме біля аварійного виходу – невідомо.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вилетіти пасажирам вдалося аж о 5 ранку. В авіакомпанії розслідують інцидент і закликають пасажирів дотримуватися інструкцій з техніки безпеки – аби більше через бажання одного пасажира не потерпали всі решта.

Нагадаємо, світ втратив легендарну акторку, яка все життя присвятила мистецтву і вірі в Бога. Так, у Сполучених Штатах Америки в Прінстоні, штат Нью-Джерсі померла відома акторка Джорджія Енджел.

Як повідомляв "Знай.uа", у Харкові восьмирічний хлопчик з друзями гуляв по дамбі, проте оступився, скотився вниз по бетонному схилу і впав у воду.

Також "Знай.uа" писав, нещасну жінку поглинула величезна м'ясорубка: не лишалося жодного шансу.